Produkter 

Serier

Rum

Type

Profil

Unique Furniture A/S er en international orienteret virksomhed med base i Danmark samt afdelinger i Kina, Indien, Indonesien, Malaysia og Vietnam. Unique Furniture A/S er desuden også repræsenteret i Storbritannien og Tyskland.
Hos Unique Furntiure A/S specialiserer vi os i at designe, producere og distribuere møbler ud til vores brede vifte af internationale forhandlere i hele Europa, baseret på såvel vores egne og vores kunders ideer og ønsker.

Produkter

Vores produktportefølje indeholder hovedsageligt møbler til hjemmets vigtigste rum:
Stuen, køkkenet og soveværelset.
Vores produkter er fremstillet af en række forskellige materialer såvel som eg, asketræ, lakeret MDF, fyr træ, rubberwood, sheesham og akacietræ.
Vi bestræber os på konstant at udvikle vores sortiment og vores brug af nye materialer for at imødekomme nye trends og tendenser på markedet.

Kompetencer

Vores organisations- og forretnings- setup giver os mulighed for at tilbyde vores kunder møbler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser kombineret med høj leverings sikkerhed og god service.
Vores leverandører som vi har gjort forretning med igennem flere år er nøje udvalgt ud fra kriterier som kvalitet, etik og logistikforhold.
Du er velkommen til at klikke rundt på vores hjemmeside hvor du kan se vores produkter og læse mere om vores organisation samt vores værdier.

 

- Unique Furniture A/S